Vestbakken Hyttefelt

Ta kontakt for visning.

Tomteoversikt. Grønt er ledige tomter – rødt er solgte tomter. Trykk på en hytte for å lese mer.
Lenker:

Vestbakken hyttefelt ligger midt i alpinbakkene på Hovden Alpinsenter. Hyttene har en unik beliggenhet med ski inn/ski ut til både alpinbakken og langrennsløyper.
Fantastisk utsikt over dalen mot Hovden sentrum, Hartevann og Hovdenut. Gode solforhold og flotte turområder rett utenfor hytta, både til Nos og Hovdenut.
Langrennsløypene, som strekker seg 170 km rundt i fjellet, går forbi i bunn av hyttefeltet. Her er det bare å spenne på seg skia å gå rett ut i løypenettet enten på slalåm eller langrenn. Vil man ut å spise eller gå på afterski, så ligger Lodgen og Offpiste, noen få 100 meter fra feltet.

Området er tilknyttet Vestheisen Familiepark, ett fullservice konsept som vil få et fellesbygg med relaxrom og badstue, treningsrom, kafe med aktivitetsrom, skøytebane og en egen akebakke som ligger rett ved siden av Vestbakken Hyttefelt. Hovden Alpinsenter skal bygge et helt nytt T-trekk som er planlagt ferdig sesongstart 2025. Her blir det tre nye bakker, samt en transportløype over til Breive området.

Det er 40 enheter i byggetrinn 1. Det vil komme ca. 30 tomter i overkant av dette feltet. Veien vil gå videre mellom tomt 27 og 28.
Det er prosjektert hytter på alle tomtene, men her vil kjøperne kunne påvirke både planløsning og om ønskelig tegner vi og priser en helt ny hytte etter
kundens ønske. Det er også mulighet for kjøp av kun tomt om man vil bygge selv

Utsikt fra hyttefeltet