Servicesenter

Servicefasiliteter

Prosjektet er designet for å passe den aktive familien som ønsker å nyte tiden de har på fjellet til aktiviteter, og la andre ta seg av snømåking, vasking og vedlikeholdsoppgaver.
Anlegget vil ha skibakke, tautrekk samt egen skøytebane.
Det vil bli anlagt en egen skibakke med flombelysning og tautrekk i bakkant av leilighetsanlegget, hvor barna har mulighet til ake og stå på ski både dag og kveld. I tillegg kommer det nytt t-trekk og tre nye bakker som går fra
toppen av der selve vestheisen går i dag.
I tunet foran leiligheten blir det et eget lekeområde som om vinteren vil driftes som skøytebane og som lekeplass på sommeren.

Servicesenter

I første etasje blir det et servicesenter med resepsjon som vil være delvis bemannet i høysesongen. Der vil det bli mulighet for kjøp av kaffe, kakao, øl, vin brus, sjokolade og andre småvarer.
Her finnes det også en hyggelig peisestue hvor beboerne kan møtes etter en dag i bakken, et velværesenter med trimrom, badstue, boblebad og relax-room, samt et aktivitetsrom med biljard og bordtennis.
For de som brenner for langrenn finnes det et eget smørerom, fullt utrustet med smørebenker og det du trenger av utstyr for å få optimale ski.
Smøring og utstyr fås kjøpt i servicesenteret.
Beboerne får også mulighet til å kjøpe tjenester som vask av leiligheten, forhåndsbestilling av mat som blir satt rett inn i kjøleskapet, og vaktmestertjenester som ordner alt du måtte ønske i leiligheten.
Serviceanlegget vil eies og driftes/vedlikeholdes av Vestheisen Familiepark AS. Det vil være delvis bemannet i høysesongen.