Garanterte Leieinntekter

Ønsker du inntekter når du ikke bruker leiligheten selv?

Frivillig utleie gir deg tilnærmet kostnadsfri  leilighet i Vestheisen Familiepark. Det understrekes at det ikke er noe utleieplikt og at dette kun er et frivillig tilbud for de som ønsker inntekt på sin leilighet når de ikke bruker den selv.

Hovden Alpinsenter har 120 000 kunder hvert år og mange ønsker å leie et sted å bo. Med Vestheisen Familiepark sitt unike konsept og beliggenhet gir vi deg som kjøper garanterte leieinntekter de 3 første årene.

Bruker du ikke leiligheten din mer enn annenhver uke så, leier Hovden Alpinsenter  leiligheten din i perioden du ikke bruker den selv.

Vil du leie ut leiligheten din annenhver uke til Hovden Alpinsenter, gir vi deg fast leiesum pr. år.

2 soverom – fast leie på kr 40 000,- pr. år

3 soverom – fast leie på kr 50 000,- pr. år

4 soverom – fast leie på kr 75 000,- pr. år

5 soverom – fast leie på kr 100 000,- pr. år

Det funger på den måten at det ene året har du første del av jul/nyttår og neste år har du siste del. Det samme gjelder for påsken. Vinterferien og høstferien velger du selv hvilken uke du vil bruke ut i fra når vinter/høstferie er der du bor. Utover dette har du leiligheten disponibel annen hver uke gjennom hele året. Ønsker du på noen tidspunkt en ekstra uke, så får du bare fratrekk på de garanterte inntekt for den ekstra uken du vil benytte den selv.

Utover dette skreddersys det for egenbruk og utleie tilpasset hver enkelt kunde sitt behov. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon om hvordan du kan ha en tilnærmet kostnadsfri leilighet på Hovden.