Om prosjektet

Vestheisen Familiepark er et fullserviceanlegg med selveierleiligheter for aktive barnefamilier. Her får du egen skibakke, skøytebane, trimrom, badstuer, boblebad, relax-rom, peisestue, aktivitetsrom med billiard og bordtennis samt smørerom.

Ønsker du en leilighet på fjellet, hvor alt er tilrettelagt for at du skal kunne bruke all din tid på hygge og kos med familien? Da er Vestheisen familiepark stedet for deg.

Unik beliggenhet midt i alpinanlegget

Leilighetene har en unik beliggenhet langs slalåmløypa, bare 100 meter fra Vestheisen og 3-4 min gange fra serviceanlegget til Hovden alpinsenter. Her finner du sportsbutikk, skiutleie, restauranter m.m. Alpinanlegget har 42 km med oppkjørte løyper fordelt på 34 løyper. 9 heiser og trekk sørger for at det sjelden er lang kø. Anlegget har også 3 parker, og 2 crossløyper.

Langrennsløypene starter kun 50 meter fra anlegget og strekker seg ut i fjellheimen med 170 km med løyper som kjøres opp daglig.

Med leilighet i Vestheisen familiepark er det bare å parkere bilen i kjelleren når du kommer på fjellet og la den stå til du skal hjem, alt du trenger er i gangavstand fra leiligheten.

Servicefasiliteter

Prosjektet er designet for å passe den aktive familien som ønsker å nyte tiden de har på fjellet til aktiviteter, og la andre tar seg av snømåking, vasking og vedlikeholdsoppgaver.

Anlegget vil ha skibakke tautrekk og egen skøytebane

Det vil bli anlagt en egen skibakke med flombelysning og tautrekk i bakkant av leilighetsanlegget hvor barna har mulighet til ake og stå på ski 24 timer i døgnet. I tunet foran leiligheten blir det et eget lekeområde som om vinteren vil driftes som skøytebane og som lekeplass på sommeren.

Servicesenter

I første etasje blir det et servicesenter med resepsjon som vil være delvis bemannet i høysesongen. Der vil det bli mulighet for kjøp av kaffe, kakao, brus, sjokolade og andre småvarer. Her finnes det også en hyggelig peisestue hvor beboerne kan møtes etter en dag i bakken, et velværesenter med trimrom, badstuer, boblebad og relax-rom, samt et aktivitetsrom med billiard og bordtennis.

For de som brenner for langrenn finnes det et eget smørerom, fullt utrustet med smørebenker og det du trenger av utstyr for å få optimale ski. Smøring og utstyr fås kjøpt i servicesenteret.

Beboerne får også mulighet til å kjøpe tjenester som vask av leiligheten, forhåndsbestilling av mat som blir satt rett inn i kjøleskapet, og vaktmestertjenester som ordner alt du måtte ønske i leiligheten.

Serviceanlegget vil eies og driftes/vedlikeholdes av Vestheisen Familiepark AS. Det vil være delvis bemannet i høysesongen. Prisen for å få tilgang til anleggets fasiliteter vil kun være kr 300 pr. mnd pr. leilighet på 56/59/60 kvm og kr 500 pr. mnd pr. leilighet på 102/125 kvm. Dette går blant annet til rengjøring, vedlikehold og bemanning av anlegget. Beløpet vil indeksreguleres en gang pr. år. Alle leilighetene plikter å være med på dette for all fremtid. Det vil bli tinglyst avtale om dette på hver av leilighetene i sameiet.

Leilighetene

Det blir ca. 100 leiligheter i anlegget. I første byggetrinn er det to type bygg:

  • 2 bygg med 4-mannsboliger
  • 5 bygg med 6-mannsboliger

4 mannsbolig

Leilighetene vil være på 60 og 102 kvm. Begge leilighetene vil ha to balkonger. En på 10 kvm vendt mot skisenteret og 26 kvm inn mot skøytebanen.

Leiligheten på 60 kvm vil inneholde stue, kjøkken, to soverom, gang, bad og bod. 4 mannsboligen kan også leveres med et ekstra soverom på 5 kvm. Dette vil koste 100.000 kroner ekstra.

Toppleilighet over 2 og 3 vil være på 102 kvm. I andre etasjen vil det være stue, kjøkken, gang, bad og soverom. I tredje etasje vil man ha loftsstue, to soverom og toalett. Samt en utvendig bod på 5 kvm.

6 mannsbolig

Leilighetene vil være på 56, 59 og 125 kvm.

Leilighetene på 56 kvm ligger i første etasje mot skøytebanen med en 10 kvm stor terrasse.
Disse inneholder Stue/kjøkken, 2 soverom, gang, bad og bod.

Leilighetene på 59 kvm finnes i første og andre etasje mot akebakken med en Balkong/terrasse på 18 kvm.
Disse inneholder Stue/kjøkken, 2 soverom, gang, bad og bod.

Toppleilighetene på 125 kvm ligger mot skøytebanen og går over to plan som ligger i andre og tredje etasje. Disse har en balkong på 10 kvm på hver side.
Andre etasjen er på 56 kvm og inneholder stue/kjøkken, gang, bod, wc og soverom. I tredje etasje som er på 69 kvm finner du loftstue, tre soverom og bad.

Det følger med en utvendig bod på 5 kvm til alle leilighetene.

Bygg A, B, C og D 4-mannsbolig

Toppen i 4-mannsbolig abcd

Bygg E, F, G og H 6-mannsboliger

Front i 6-mannsbolig 1. etg

1. og 2. etg mot akebakken i 6-mannsbolig