Om prosjektet

Vestheisen Familiepark er et fullserviceanlegg med selveierleiligheter for aktive barnefamilier. Her får du egen skibakke, skøytebane, trimrom, badstuer, boblebad, relax-rom, peisestue, aktivitetsrom med billiard og bordtennis samt smørerom.

Ønsker du en leilighet på fjellet, hvor alt er tilrettelagt for at du skal kunne bruke all din tid på hygge og kos med familien? Da er Vestheisen familiepark stedet for deg.

Det blir ca. 100 leiligheter i anlegget. Første byggetrinn består av: To firemannsboliger, tre seksmannsboliger og en 7 mannsbolig.

  • Bygg ABCD – 2 stk. firemannsbolig står klare første halvår 2019 – alt solgt
  • Bygg EFGH- 3 stk. seksmannsboliger og 1 stk 7 mannsbolig. Levers fra 1 november 2019 og frem til 1 desember 2021.
  • Byggetrinn 2 – 1 seksmannsbolig med fellesområder i 1etg. og tre åttemannsboliger
  • Bygg I – Seksmannsbolig med fellesområder i første etasje; peisestue, trimrom, velværeavdeling, smørerom, aktivitetsrom planlagt ferdig 2021/22. Lanseres påsken 2020
  • Bygg JKL- 3 stk 8 mannsboliger – planlagt ferdig i 2021/22

Det er avsatt 1. parkeringsplasser pr. enhet ute og en parkering i kjeller. Hver leilighet plikter å kjøpe en parkeringsplass i kjeller. Prisen for dette er kr. 200.000,- pr. plass. Parkeringsanlegget er delt i to byggetrinn. Trinn 1 med 36 plasser er planlagt ferdigstilt 2019/20 og siste del i 2021 Fellesutgifter til garasjeanlegg er stipulert til kr 200 mnd.

Hovden Alpinsenter starter nå prosjektering av et helt nytt skiområde med mange spennende bakker rett ovenfor Vestheisen familiepark. Det nye området vil bestå av ett t-trekk og 4 nye bakker. I tillegg vil det lages en transport løype fra toppen av trekket over til Breive. Alle løypene vil få snøkanoner/lanser og flombelysning. Dette vil gjør at bakkene vil være de første som åpner og de siste som stenger med tanke på snøforhold, i tillegg blir de et flott tilskudd på kveldskjøringen. Trekket og løypene vil følge åpningstidene til hovedheisen, og dermed være åpent 7 dager i uken.

Unik beliggenhet midt i alpinanlegget

Leilighetene har en unik beliggenhet 20 meter fra slalåmløypa og bare 100 meter fra Vestheisen. Det er 3-4 min gange fra serviceanlegget til Hovden alpinsenter. Her finner du sportsbutikk, skiutleie, restauranter m.m. Alpinanlegget har 42 km med oppkjørte løyper fordelt på 34 løyper. 9 heiser og trekk sørger for at det sjelden er lang kø. Anlegget har også 3 parker, og 2 crossløyper.

Langrennsløypene starter kun 50 meter fra anlegget og strekker seg ut i fjellheimen med 170 km med løyper som kjøres opp daglig.

Med leilighet i Vestheisen familiepark er det bare å parkere bilen i kjelleren når du kommer på fjellet og la den stå til du skal hjem, alt du trenger er i gangavstand fra leiligheten.

DCIM100GOPRO

Servicefasiliteter

Prosjektet er designet for å passe den aktive familien som ønsker å nyte tiden de har på fjellet til aktiviteter, og la andre tar seg av snømåking, vasking og vedlikeholdsoppgaver.

Anlegget vil ha skibakke tautrekk og egen skøytebane

Det vil bli anlagt en egen skibakke med flombelysning og tautrekk i bakkant av leilighetsanlegget hvor barna har mulighet til ake og stå ski fra kl. 08.00 til 23.00. I tunet foran leiligheten blir det et eget lekeområde som om vinteren vil driftes som skøytebane og som lekeplass på sommeren.

Servicesenter

I første etasje blir det et servicesenter med resepsjon som vil være delvis bemannet i høysesongen. Der vil det bli mulighet for kjøp av kaffe, kakao, brus, sjokolade, øl, vin og andre småvarer. Her finnes det også en hyggelig peisestue hvor beboerne kan møtes etter en dag i bakken, et velværesenter med trimrom, badstuer, boblebad og relax-rom, samt et aktivitetsrom med billiard og bordtennis.

For de som brenner for langrenn finnes det et eget smørerom, fullt utrustet med smørebenker og det du trenger av utstyr for å få optimale ski. Smøring og utstyr fås kjøpt i servicesenteret.

Beboerne får også mulighet til å kjøpe tjenester som vask av leiligheten, forhåndsbestilling av mat som blir satt rett inn i kjøleskapet, og vaktmestertjenester som ordner alt du måtte ønske i leiligheten.

Serviceanlegget vil eies og driftes/vedlikeholdes av Vestheisen Familiepark AS. Det vil være delvis bemannet i høysesongen. Prisen for å få tilgang til anleggets fasiliteter vil kun være kr 300 pr. mnd pr. leilighet opp til 70 kvm og kr 500 pr. mnd pr. leilighet fra 70 til 110 kvm kr 600 pr.mnd pr. leilighet fra 110 til 140 kvm. Dette går blant annet til rengjøring, vedlikehold og bemanning av anlegget. Beløpet vil indeksreguleres en gang pr. år. Alle leilighetene plikter å være med på dette for all fremtid. Det vil bli tinglyst avtale om dette på hver av leilighetene i sameiet. Dette er inkludert i fellesutgiftene.

Leilighetene

  • 2 bygg med 4-mannsboliger- alt er solgt
  • 3 bygg med 6-mannsboliger – Bygg E,F,H
  • 1 bygg med 7 mannsbolig – bygg G

6/7 mannsbolig

Bygg E,F, G

Leilighetene på 63 og 67 kvm ligger i e,f,g bygget i første og andre etasje mot skøytebanen med en 10 kvm stor terrasse. Disse inneholder Stue/kjøkken, 2/3soverom, gang, bad og bod.

Leilighetene på 70 kvm finnes i f og g bygget i første og andre etasje mot akebakken med en Balkong/terrasse på 10 kvm. Disse inneholder Stue/kjøkken, 3 soverom, gang og bad.

Toppleilighetene ligger i e, f bygget. De er på 138 kvm og går over to plan i andre og tredje etasje. 2 etg mot skøytebanen og 3 etg. er hele toppen. Leilighetene har tre balkong på 10 kvm. To mot skøytebanen i 2 og 3 etg. og en i 3 etg. mot akebakken.

Andre etasjen inneholder gang, bod, bad, ett soverom, stue, balkong. I tredje etasje finner du stue/kjøkken, fire soverom og bad. Balkong på begge sider

Bygg H Bygg H ligger ved siden av fellesbygget. Her finner du 6 enheter, alle med stue/kjøkken med utgang til terrasse vendt mot bakken. Inngangen vender inn mot tunet og har egen terrasse hvor solen er på dag/kveld. Leilighetene i 1 etg er på 68 kvm. Med tre soverom, stue, kjøkken, bod Leilighetene i 2 etg går over 2 plan. 2 etg er på 68 kvm med tre soverom, stue, kjøkken og bod. Stue/ kjøkken er åpent med trapp opp til hems med et soverom og stue. Gulvareal er på 40 kvm. Men målbart areal er på 18 kvm.

Det følger med en utvendig bod på 5 kvm til alle leilighetene.

Bilder - interiør

3d eksempel stue/kjøkken av leiligheter i bygg I,J,K på 87 kvm. 1,2,3 etg.

3d eksempel stue/kjøkken av leiligheter i bygg I,J,K på 87 kvm. 1,2,3 etg.

Toppleilighet H bygget

Toppleilighet H Bygget

3d eksempel stue/kjøkken av leiligheter i bygg I,J,K på 87 kvm. Toppleilighet 4 etg.

3d eksempel stue/kjøkken av leiligheter i bygg I,J,K på 87 kvm. Toppleilighet 4 etg.

1 etg i H Bygget

Toppleilighet i H bygget

Toppleilighet i H bygget

1 og 2 etg mot skibakken i F bygget

1 og 2 etg mot skibakken i F bygget .

Stue/kjøkken 1 etg mot skøytebanen - 6 mannsbolig

Stue/kjøkken 1 etg mot skøytebanen - 6 mannsbolig

Peisestue til toppleilighet 6 mannsbolig.

stue/kjøkken toppleilighet 6 mannsbolig

Byggetrinn 2

Byggetrinn 2 vil bestå av 24 leiligheter fordelt på tre 8 mannsboliger over 4 etasjer. Samt et fellesbygg med 6 leiligheter over.

8 mannsboliger: Leilighetene vil ha parkering og bod i kjeller med heis opp. Det blir terrasse med utsikt mot Hovden Alpinsenter. Leilighetene i 3 og 4 etg vil være over bakkenivå på baksiden og vil få kveldsolen inn på terrassene ved inngangsparti.

Leilighetene vil være på ca 87 kvm med 4 soverom, stue, kjøkken, 2 bad og bod. Terrasse på ca 10 kvm

Fellesbygg med 6 leiligheter I første etasje ligger resepsjon med peisestue, trimrom, treningsrom og velvære. 2 til 4 etg ligger det 6 leiligheter på ca 65 kvm med utsikt mot bakken. 4 etg. ligger over bakkeplan og vil også få terrasse med kveldsol ved inngangssiden

Leilighetene vil være på ca 65 kvm med 3 soverom, stue, kjøkken, bad og bod. Terrasse på ca 10 kvm

Bilder - eksteriør