Enkelthytte – type Fjellro

Fjellro, enkel og dobbel hytte
Innholdsrike hytter av type Fjellro får du i både doble og enkle hytter. Tomtene disse hyttene kan bygges på, ligger i først linje og andre linje. Tomtene har panoramautsikt og gode solforhold.
De nederste hyttene ligger vegg i vegg med alpin- og langrennsløypen. Tomtene i andre rad ligger i blindvei og har ingen trafikk fra andre i feltet foran hytta.
Hyttene bygges med fasade i tre, med Royal impregnert fasade i mørk brun. Det er to størrelser, 100 kvm og 120 kvm. Avhengig av tomten kan de ha terrasse i front, på siden eller begge deler. Hytta har inngang i 1. etasje, med en stor bod som har dør både fra utsiden og innsiden.
I 1. etasje. er det 3 soverom, tv-stue, 2 bad samt bod under trappa. 2. etasje har 1 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning. Knevegger på 2.4 m og skråtak med 3.6 m i midten gir en luftig og åpne romfølelse. Kunden kan være med å påvirke både romløsninger og plassering av vinduer. Innvendig leveres hytta med det materialvalget kunden selv måtte ønske fra våre leverandører. Setesdalshytta kan også bygge hytta på andre tomter på Hovden.
Be om pris.

 

Type hytte:

Enkel hytte

Innhold:

Soverom: 4

Bad: 2

Stue:

Hovedstue i 2 etg- tv stue i 1 etg.

Boder: 2

Kjøkken:

Åpent kjøkken i stue

Areal:

100 og 120 kvm

Pris:

Fyll ut kontaktskjema for prospekt og informasjon om pris.

Kontaktskjema

For mer informasjon fyll ut skjema her og send inn.

  • Skriv gjerne inn tomtnummer her eller andre detaljer