Midtrekken

Fjellfrost med carportDenne hyttetypen bygges på de 11 øverste tomtene i byggetrinn 1 og på 4 tomter i rekke 2. Fra tomtene har man en majestetisk utsikt over hele Hovden, og meget gode solforhold.
Hyttene bygges i en eksklusiv stil, fasaden har ekstra brede bord. Inngang går via carporten, slik at man kan gå tørrskodd fra bilen og rett inn i hytta. Boden har inngang både fra utsiden og innsiden av hytta. Fra gangen går man videre inn til soveromsavdelingen.
Hyttene leveres i størrelse 100, 120 og 142 kvm. Avhengig av størrelse har man fra 3 til 4 soverom i 1. etasje, i tillegg til en tv-stue med flott utsikt.
I den største utgaven har man eget wc og et stort bad med plass til badstue. De andre modellene har 1 bad med wc i 1. etasje. Fra gangen går man opp trappen til 2. etasje, her kan man velge, lukket trapperom eller åpent inn til stua. Alle modellene har også 1 soverom med bad i 2. etasje. I stue og kjøkkenrommet er det skråtak, noe som gir en meget luftig romfølelse. Kneveggene er på 2.4 m og i midten av rommet er takhøyden 3.6 m. I front av stua er det store vinduer med fantastisk utsikt og masse lys inn i rommet. På siden er det dør ut til en terrasse over carporten. Avhengig av størrelsen på hytta er terrassen fra 17 kvm til 25 kvm. Det er 8 meter mellom selve hyttene, men ca 4 meter fra carport til hyttevegg hos nabo. Kunden kan være med å påvirke både romløsninger og plassering av vinduer. Innvendig leveres hytta med det materialvalget kunden selv måtte ønske fra våre leverandører. Setesdalshytta kan også bygge hytta på
andre tomter på Hovden.
Be om pris.

Plantegning modell 1 - 142kvm

Plantegning modell 2 - 120kvm

Plantegning modell 3 - 100kvm

Om hyttene

Type hytte: Enkel hytte med carport

Innhold :

  • Soverom: 3- 5
  • Bad: 2
  • Stue: Hovedstue i 2 etg- tv stue i 1 etg.
  • Boder: 1-2
  • Kjøkken : Åpent kjøkken i stue
  • Kvm: 100- 120 –142 kvm

Fyll ut kontaktskjema for prospekt og informasjon om pris.

Kontaktskjema

For mer informasjon fyll ut skjema her og send inn.

  • Skriv gjerne inn tomtnummer her eller andre detaljer